SISTA DAGEN

1
Tänkte att ni ska få se lite bilder på hur vi bott här i Spot X, kan vara kul att se. Idag är det sista dagen för oss och sista surflektionen är klar. Tyvärr fick jag avbryta för att jag skadade armen i en våg när brädan kom flygandes. Senare runt tre-tiden så ska vi till Byron Bay och på lördag har vi arbetsintervjuer på ett ställe som heter Cheeky Money's, så håll tummarna för oss! 
 
 
 


Bengt Andersson

Hej är ni på gång att söka jobb nu så ni inte gr åt alla pengar ni har sparats, Annars tycker jag att ni badar väldigt mycke och länge de är ju gott att ni har lite semester också och njuter sv att ha det bra. Mormor är på Röda Korset ikväll så jag är ensam hemma men skall gå till Birgitta och titta på hennes knya kök tillsammans med mormor när hon går från kyrkstugan ikväll Ha de gott i värmen här är det 7 grader kallt så jag tror. Vi åker Jill er och badar istället för att gå här och frysa. Har just talat med Rickhard de hade varit och tränat och mådde bra Bengt

Svar: Så roligt att höra att alla mår bra! Visst blev köket fint? Längtar tills jag får komma hem och se det själv. Vi söker jobb för fullt så att vi kan stanna längre. Just nu är vi i en underbar liten stad(?) som heter Byron Bay. Det är fullt med hippies och underbara människor, bara någon kilometer till havet. Vi saknar er där hemma, ta hand om er!
Kram, Ellie och David
Ellinor LillevarsURL: http://syrenvgensnlogg.se


NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo