DET BLIR INTE ALLTID SOM MAN TÄNKT SIG

0
Har haft lite galna vindar här borta från en cyklon som träffade lite längre ner i landet. Det har gjort att vattnet varit lite loco också. Det är läskigt att höra för det är så många olyckor som inträffat på grund av det. På samma vecka var det en backpacker som försvann i vattnet, en annan backpacker som bröt ryggen och så har vi vår egen favorit, Devo, som bröt nacken. Han var vid stranden och skulle dyka genom en av vågorna men råkade dyka på en sandbank. Han mådde okej till en början men kände att han behövde komma upp på stranden och vila. Efter ett tag började han må riktigt illa och han kunde inte riktigt se för att det var för starkt ljus. Badvakter kom för att hjälpa honom och han fick transporteras till ett större sjukhus på guldkusten. Då visar det sig att han krossat två av de farligaste kotorna i nacken och läkarna förstår inte alls hur han inte är förlamad, han hade verkligen änglavakt. Tyvärr måste han avbryta sin resa och åka hem till Kanada men vi är alla så glada för att i alla fall kan gå och att allt kommer att bli bra.
Det är verkligen hemskt hur en sån liten sak kan ändra så mycket på så kort tid. Ändra hela planen man hade för ett år framåt. Jag tror det gett oss alla här en tankeställare om att tänka lite extra på att vara försiktiga. 
Men vilket fall så kommer ni säkert få se mer av Devo i Sverige nästa år istället för han planerar att komma och bo i Göteborg i ett år och lära sig svenska. Han blev riktigt kär i alla svenskar här, haha. Så det ska bli trevligt!
 
 
 

NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo