HUR HAMNADE VI HÄR?

0
Påväg till Buddha Bar för några öl igår kväll så kom vi in på ämnet hur vi alla hamnade på Holiday Village. Det är ganska intressant eftersom vi kunde valt vilket annat hostel som helst och missat att få ta del av denna hostel-familjen som vi är.
Jag hamnade här för att det var fullt på alla andra ställen i Byron. Det var nämligen så att vi kom hit under Schoolies-veckan vilket är ungefär som studentenresan. För först så bodde vi på ett annat hostel som heter Arts Factory men de var fullbokade och till slut hittade vi Holiday Village som hittade fyra bäddar åt oss. Där ledde en sak till den andra och voilá, still here.
Ben hamnade här för att han år 2010 träffade familjen som äger hostlet i Grekland och bondade med en av deras yngre söner. Det slutade med att Katie och Marc(mina chefer) sa till honom att han borde komma och jobba för dom när han tagit stundenten. Lovar att det var hans älskade surf som lockade honom mest eftersom Byron är känt för att vara ett surf-paradis.
Sean hamnade här för att han från början visste att han ville till Byron för att han hört att det var nice. Så han tog hjälp av sin gode vän Google och sökte på "Hostel i Byron Bay" och där var hostlet längst upp med en ledig bädd för vår Sean. Sedan blev vi alla förälskade i hans underbara hår och har ännu inte låtit honom lämna.
Schaef hamnade här för att hans familj hemma i Kanada låtit ägarnas son Benny bo hos dom när han var och reste i Kanada. Så nu när han är i Australien så tar Katie och Marc hand om Schaef istället.
Brandin+de flesta andra från Kanada här, är här på grund av Schaef och i stort sett samma anledning. Dom träffade Benny när han bodde hos Schaef och blev riktigt bra vänner. Efter det hakade hela gänget på att resa genom Oz med ett stopp i Byron för jobb.
Daisy reste runt i Asien och hade mer pengar över än förväntat när det var dags att åka hem hon tänkte "varför inte ta två veckor i Byron Bay medan jag ändå är ute på äventyr". Och två veckor var allt som behövdes för att bli kär i detta ställe, för efter en snabb trip hem under jul och nyår så var hon äntligen tillbaka.
 
Så tacka gudarna för Schoolies även fast de är små, omogna och högljudda pojkar och flickor.
 
 
 

NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo