EN AV MÅNGA DAGAR I PARADISET

0

Hej godingar!
Hoppas att alla mår bra. Har varit extremt dålig på att uppdatera men vi har alltid så mycket annat för oss, haha. Igår firade jag hela två månader i Byron Bay! Tiden går så otroligt fort!
Idag har jag vilket fall jobbat 10-12 på beach-houset med Kaylie som också jobbar där. Jag städar badrummen och hon gör sängarna och resten gör vi tillsammans. Katie, vår chef, gav oss frukost idag igen som hon nästan alltid gör. Bästa frukosten man kan tänka sig med croissanter, pålägg, kaffe, frukter som melon, vindruvor, blåbär, jordgubbar och annat gott. Världens bästa rese-mamma.
Eftermiddagen har jag spenderat åt att först städa night-managernas rum och sedan har vi lyssnat, bytt och tipsat om musik. Det är väldigt, väldigt varmt så det är skönt att ta det lugnt inomhus.
Vi får se vad jag hittar på ikväll, det är VIP-kväll för hostlet på en av barerna här kallad "Cheeky Monkey's" så jag kanske får hjälpa till att få över gästerna dit och senare är det köks-städning för min del. Kanske tar mig en kvälls-jogg innan, vem vet!

 
 

NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo