SISTA DAGEN I BYRON

0
Den veckan gick för jäkla snabbt.. Dessa fem månader gick för jäkla snabbt! Har varit i Byron exakt fem månader minus två dagar, helt galet. 
Världens bästa Katie bjöd mig och Lynni på lunch vid havet. Både vackert och supergott. Vi delade även på en flaska vin så när jag och Lynni kom hem fortsatte vi att vina på rummet med Daisy medan jag började min packning. Fy så jag kommer sakna de tjejerna. 
Hela kvällen kändes så konstig, jag tror alla höll med om det. För första gången drack alla tillsammans för att ingen behövde jobba eftersom alla hade slutat. Alla gick runt och fylle-älskade på varandra, grät och skrattade. Vi gav varandra våra kärleksförklaringar och bara sög in den sista kvällen vi alla hade tillsammans. 
Tänk att vi levt med varandra i 5-7 månader, några har redan lämnat oss men nu lämnar de sista åtta personerna samtidigt. Vi kommer aldrig att leva med varandra så här igen, som en familj. Det är så jäkla sorgligt för detta är några av de bästa människorna jag någonsin träffat. Så ja, det var minst sagt en mycket konstig kväll men åh, så fin den var och så mycket kärlek det var.
 
 

NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo