TALLOWSBEACH

0
Hade verkligen ingen energi idag efter jobbet men tog mig ändå i kragen och följde med Sean, Ben och tjejerna till en ny strand jag inte varit vid tidigare. De flesta från hostlet var ändå på Eminems konsert på guldkusten. 
Det blev en intressant och riktigt härlig eftermiddag i solen. Sean gav upp surfingen efter en timma och kom och höll mig sällskap på stranden där han berättade om Bens historia medan vi såg honom surfa.
Här har jag bott med Ben i lite mer än tre månader och jag visste inte ens att han kunde surfa, det var visst raka motsatsen, han var sjukt duktig så det var väldigt underhållande att se. Han är från England och det visade sig att hans pappa var en av killarna som på 70-talet införde surfingen där. Så Ben är i stort sett uppvuxen med surfing och jag som inte ens visste att man kunde surfa i England. Sean berättade att han älskar surfing så mycker att om han inte kan få surfa en dag kan han vara grumpy resten av dagen. Det är som att vissa behöver musik, han behöver surfing. Han har även en sjukt fin, specialgjord bräda som hans pappa gjort till honom. 
 
 

NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo