STOR DAG

0
Började dagen riktigt bra med en härlig promenad på stranden. Kan inte riktigt ligga stilla i solen och bara sola så jag tänkte att en promenad blir perfekt. När jag kom hem fixade jag mig och så bar det av till Brisbane för arbetsintervju. Har inte hunnit ta mig till Brisbane innan så det var kul att se. Det var en väldigt fin stad, precis som Surfers paradise(där jag är nu) så är det sjukt annorlunda mot lilla Byron. Här är det skyskrapor, trafik, normala människor och McDonalds(!). 
Intervjun gick finemang, vi båda fick jobbet! Jobbet är att vi kommer resa till olika ställen runt om i Australien och gå dörr till dörr och samla pengar till fattiga byar runt om i världen. Det är en sjukt bra provision med så vi kommer tjäna riktigt bra med pengar. De vill att vi får minst fyra donationer i veckan vilket ger oss 3000kr i veckan, går vi över det tjänar vi runt 500 dollar för varje extra.
Det bästa med allt är att vi får resorna och boendena betalda så vi får betalt att resa runt i Australien, hur toppen? Så på lördag tar vi vårt pick och pack till Brisbane för utbildning och på söndag bär det av i åtta veckor. 
Så det har minsann varit en stor dag och imorgon blir det till att börja plugga så vi är förberedda inför utbildningen på lördag. 
 
Hoppas alla hade en bra valborg och att ni inte är allt för bakis, hehe.
 
 

NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo